Trudy van der Wulp; blokfluitles, fagotles en ensemble-les

Iets over mezelf

Trudy van der Wulp naast blokfluiten Opleiding

Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag met de blokfluit en de barokfagot. Daarnaast heb ik me toegelegd op andere historische fagotten, zoals de klassieke fagot en de dulciaan.

Leservaring

twee jongetjes op blokfluitles

Aan de Streekmuziekschool voor de bollenstreek heb ik 4 jaar lang blokfluitles gegeven, aan kinderen en volwassenen.

Aan de Streekmuziekschool Leiden heb ik 12 jaar lang lesgegeven in blokfluit, barokfagot, blokfluitensemble en renaissance-ensemble. Een klein gedeelte was lesgeven aan kinderen. Volwassen beginners was mijn specialiteit.

Thuis heb ik al meer dan 25 jaar privé-leerlingen blokfluit en barokfagot of dulciaan. Mijn jongste leerling was 6, mijn oudste 78. Ook geef ik al vele jaren thuis ensembles les. Sommige ensembles komen regelmatig, andere komen incidenteel, voor bijvoorbeeld een coaching voor een uitvoering of voor een bepaald stuk.

Ook leid ik het huismuziek-ensemble Piet Kunst.

Speelervaring

Sinds 1978 ben ik werkzaam als freelance fagottist (barokfagot, klassieke fagot en dulciaan) en blokfluitist bij verschillende ensembles en orkesten in binnen- en buitenland. Behalve concerten heeft dit een kleine honderd cd's opgeleverd. Ik noem er een paar:

Gestalttherapie

Naast beroepsmusicus en muziekdocent ben ik ook gestalttherapeut. Het één bevrucht het ander; ik gebruik soms muziek in de therapie en ik gebruik gestalt in mijn muziekpraktijk.