Gestalttherapie Trudy van der Wulp
een prachtige en directe manier van leren

Iets over mezelf

Trudy van der Wulp

Op zoek naar minder angst en meer plezier in mijn leven, heb ik in de loop der jaren een aantal therapieën (inzichtgevende Rogeriaanse therapie en regressietherapie) en cursussen (intuïtieve ontwikkeling en psychosynthese) gedaan. Uiteindelijk kwam ik op het pad van de Gestalttherapie.

Het sprak me aan dat de Gestalttheorie met beide benen op de grond staat: 'kijk maar hoe het ìs, niet hoe je hoopt dat het is of hoe je vindt dat het moet zijn of hoe de maatschappij voorschrijft dat het moet zijn'.

Door meer te doen wat bij mij hoort, door echter en eerlijker te zijn in woord en daad, is mijn angst verminderd en heb ik heel veel meer plezier in mijn leven gekregen.

Ik heb diploma I en II van de beroepsopleiding Gestalttherapie gehaald aan de Gestaltpraktijkschool BOLT. Hierin zit een eenjarige opleiding lichaamswerk en een eenjarige opleiding Gestalttherapie met beeldende middelen. In totaal is het een vijfjarige opleiding.

Herkenningsbord aan de gevelIk ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten.

Ik heb ervaring met homo-hulpverlening en ik spreek Engels, Duits en Frans. Met Italiaans ben ik enigszins bekend.

Naast gestalttherapeut ben ik ook beroepsmusicus en muziekdocent. Het één bevrucht het ander; ik gebruik soms muziek in de therapie en ik gebruik gestalt in mijn muziekpraktijk.