Gestalttherapie Trudy van der Wulp
een prachtige en directe manier van leren

Iets over mezelf

Trudy van der Wulp

Op zoek naar minder angst en meer plezier in mijn leven, heb ik in de loop der jaren een aantal therapieën (inzichtgevende Rogeriaanse therapie en regressietherapie) en cursussen (intuïtieve ontwikkeling en psychosynthese) gedaan. Uiteindelijk kwam ik op het pad van de Gestalttherapie.

Het sprak me aan dat de Gestalttheorie met beide benen op de grond staat: 'kijk maar hoe het ìs, niet hoe je hoopt dat het is of hoe je vindt dat het moet zijn of hoe de maatschappij voorschrijft dat het moet zijn'.

Door meer te doen wat bij mij hoort, door echter en eerlijker te zijn in woord en daad, is mijn angst verminderd en heb ik heel veel meer plezier in mijn leven gekregen.

Ik heb diploma I en II van de beroepsopleiding Gestalttherapie gehaald aan de Gestaltpraktijkschool BOLT. Hierin zit een eenjarige opleiding lichaamswerk en een eenjarige opleiding Gestalttherapie met beeldende middelen. In totaal is het een vijfjarige opleiding. Ook heb ik een diploma Psychosociale Basiskennis behaald.

Logo van de NVPAIk heb ervaring met homo-hulpverlening en ik spreek Engels, Duits en Frans. Met Italiaans ben ik enigszins bekend.

Naast gestalttherapeut ben ik ook beroepsmusicus en muziekdocent. Als je hier meer over wilt weten, klik dan hier. Het één bevrucht het ander; ik gebruik soms muziek in de therapie en ik gebruik gestalt in mijn muziekpraktijk.

Ik ben aangesloten bij de NVPA, een beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten.

Logo van de RBCZDe beroepsvereniging NVPA valt onder de RBCZ. Dat is een koepelorganisatie, die ervoor zorgt dat de meeste zorgverzekeringen gestalttherapie vergoeden als je aanvullend verzekerd bent.